drie tenten met led campinglamp met afstandsbediening

3x LED campinglamp met afstandsbediening

Op zoek naar een LED campinglamp met afstandsbediening? Wij zetten er een paar voor je op een rij! Het is weer zomer. Misschien ga je wel camperen met een tent of caravan. Hoe dan ook, goede verlichting is altijd prettig. En wat is er nou fijner dan vanuit je luie campingstoel of luchtbedje de lamp met een afstandsbediening uit te kunnen schakelen? Je hebt niet voor niets vakantie toch?

Campinglampen zijn er in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld campinglampen op batterijen of solar. Liever geen batterijen hoeven wisselen? Kies dan voor solar. Bedenk wel dat de afstandsbediening van je lamp wel batterijen verbruiken (meestal meegeleverd).

Onze keuze

De selectie van LED campinglampen met afstandsbediening is gedaan op praktisch, lichtoutput en of de lamp hufterproof is. Is de lamp bijvoorbeeld waterdicht en kan de lamp tegen een stootje?

led campinglamp met afstandsbediening met een witte achtergrond

Deze LED campinglamp met afstandsbediening is door het gebruik van zonne-energie een super milieuvriendelijk alternatief op campinglampen op batterijen. Daarnaast heeft deze lamp een USB-poort voor het opladen van bijvoorbeeld je telefoon.

De lamp heeft 3 verschillende lichtstanden (25, 50 of 100%) en is bedienbaar via de bijgeleverde afstandsbediening.

led kampeerlamp met afstandsbediening en witte achtergrond

2. Dit model campinglamp of kampeerlamp is vergelijkbaar met het eerste model. De lamp is bedienbaar met afstandsbediening en is oplaadbaar via zonne-energie. Daarnaast heeft de lamp ook een USB-poort en is hij instelbaar in 3 lichtstanden (25, 50, 75%).

Goed om te weten: Dit model wordt geleverd inclusief USB oplaadkabel voor bijvoorbeeld je telefoon.

led campinglamp met afstandsbediening geel

3. Dit traditionele model is van polyester en daarmee het meest stevige model. De lamp wordt gevoed door 3x batterij type D en is eenvoudig te bevestigen aan een tentdoek of paal. De lichtoutput van dit model is tot 50 lumen en kent 1 stand.

Naast dat deze LED campinglamp via afstandsbediening te beiden is, heeft de lamp zelf ook een aan/uit knop.

Op zoek naar buitenlampen voor in je tuin? Je vindt er alles over in dit artikel: buitenlampen met sensor. Fijne campeervakantie!

Scroll naar boven