Kerstverlichting 240 led warm wit in een kerstboom

Kerstverlichting 240 led warm wit

Op zoek naar kerstverlichting 240 led warm wit? Voor dit artikel zijn we op zoek gegaan naar de beste prijs/kwaliteit verhoudingen en laten we je verschillende opties zien in binnen- en buiten kerstverlichting.

Ook kijken we naar toepassingsmogelijkheden  van snoeren in een warm witte lichtkleur en gaan we dieper in op de kwaliteit van kerstverlichting. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij de aanschaf?

Kerstverlichting 240 led warm wit - onze selectie

240 led binnen en buiten warm wit kerstverlichting

Snoer met 240 ledjes in warm wit
Lengte: 18 meter – Merk: Ceruzo
240 lampjes in een mooie warm witte kleur van het merk Ceruzo. De IP waarde is IP44 en daarmee geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De afstand tussen de lampjes is 7,5 cm.

Snoer met 240 ledjes in warm wit
Lengte: 24 meter – Merk: Emos
240 lampjes in een mooie warm witte kleur van het merk Emos. Geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. 8 standen met verschillende modi. De afstand tussen de lampjes is 10 cm.

Snoer met 240 ledjes in warm wit
Lengte: 18 meter – Merk: Luca
240 lampjes in een mooie warm witte kleur van het merk Luca. Geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De snoer heeft een automatische timer en de afstand tussen de lampjes is 7,5 cm.

Snoer met 240 ledjes in warm wit
Lengte: 18 meter – Merk: Svenska Living
240 lampjes in een mooie warm witte kleur van het merk Svenska Living. Geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De snoer is transparant, heeft een ingebouwde timer en de afstand tussen de lampjes is 7,5 cm.

Kerstverlichting 240 led warm wit toepassingen

Van oorsprong is kerstverlichting bedacht om tijdens de feestdagen een warme en feestelijke sfeer te creëren. Echter zien we dat de verlichting niet alleen als traditioneel wordt gebruikt, maar ook tijdens andere situaties en gelegenheden. Hieronder beschrijven we enkele voorbeelden:

 1. Tijdens kerst: Op nummer 1 staat natuurlijk kerst. Hang kerstverlichting in de (kerst)boom, hang het voor de ramen, of versier je gevel.
 2. Tuinverlichting: In de zomer kan kerstverlichting 240 led warm wit ook gebruikt worden als sfeerverlichting. Denk aan het versieren van bomen, als een slinger van de ene boom naar de andere boom, of als hangende slinger langs de schutting.
 3. Binnenshuis: Lichtsnoeren kunnen het gehele jaar door ook binnen gebruikt worden. Denk aan een glazen vaas met lichtjes erin, of een lichtsnoer boven een bed.
 4. Festivals of feesten: Soms is een prikkabel net even te veel van het goede. Of wil je juist een sprookjeseffect creëren. Daar kan een kerstsnoer uitkomst bieden!

Kwaliteit bepalen

Hoe bepaal je de kwaliteit van kerstverlichting? En waar hebben wij onze keuze voor de kerstverlichting 240 led warm wit op gebaseerd? we vertellen je er graag meer over.

 • Technologie: Traditionele kerstverlichting – die met gloeilampen verbruiken veel meer dan verlichting met led. Heb je nog verlichting met gloeilampen liggen? Al vanaf 15,75 is er kwalitatieve kerstverlichting met 240 led warm wit te koop bij bol. Wanneer je een lichtsnoer de gehele decembermaand laat branden, is dit al deze kerst terugverdient. Daarnaast brandt led veel gelijkmatiger en helderder dan traditionele verlichting.
 • IP waardes: Ga je de verlichting buitenshuis gebruiken? Let dan op IP waardes. IP44 is spatwaterdicht, maar gebruik liever IP65 voor een gegarandeerd waterdichtheid.
 • Draaddikte: Een dikkere draad vermindert het risico op beschadiging en zorgt voor een langere levensduur van de verlichting. Controleer altijd of de draden stevig en goed geïsoleerd zijn.
 • Veiligheidskeurmerken: Zorg ervoor dat verlichting en met name kerstverlichting wat meestal gedurende de gehele dag brandt, voldoet aan alle kwaliteitseisen. Wanneer het product in Europa gekocht is, moet het aan het veiligheidskeurmerk ‘CE’ voldoen. Daarnaast zijn er nog andere keurmerken, waaronder TUV en RoHS.
 • Garantie: Garantie van kerstverlichting is gebaseerd op een aantal branduren. Heeft het product een garantie van 2 jaar? Dan zijn de verwachtte branduren ongeveer 20.000. Is de garantie langer? Dan zijn de branduren ook meer. Bij een lange garantieperiode (meestal 5 jaar), zijn de branduren meestal 50.000 uur.
  Recensies en beoordelingen: Wij kiezen onze producten uit op bol. Op basis van recensies. Denken wij dat het een goed product is, maar de recensies spreken dit tegen? Wij promoten dit artikel dan niet.
  Wanneer je (kerst)verlichting gaat aanschaffen, zijn recensies altijd een goede raadg ver.

Wil je meer weten over waar je op kunt letten bij de aanschaf van verlichting? Dat vind je hier: Waar op letten bij LED verlichting en de aanschaf?

Scroll naar boven