website van allesoverled.nl afgebeeld op een computerscherm, telefoon en tablet

Over ons

Wij bij Allesoverled hebben een sterke passie voor interieurstyling en jarenlange ervaring in de verlichtingsindustrie. Als liefhebbers van LED, informeren we je over technologie en trends in de verlichtingswereld. Juist omdat wij onafhankelijk willen zijn, laten we in onze blogs enkel producten zien die te koop zijn bij bol.com. Wij kiezen de producten uit op prijs/kwaliteit verhouding, beoordelingen, functies en hoe energiezuinig de lichtbron is. Als platform verkopen wij niets, maar mocht je via onze website op bol.com iets kopen, krijgen wij daar een kleine commissie op.

Onze missie

Vooral de laatste jaren is er een sterke groei in de verlichtingswereld. Maar echt eenvoudige informatie over verlichting is moeilijk te vinden. Daarom zijn wij een platform gestart waarbij informatie voor iedereen wel te begrijpen is. Hoe sluit je bijvoorbeeld een dimmer aan? Kan je zomaar elk soort dimmer gebruiken bij een ledlamp? Of welke keuzes moet je maken als je led-strips wilt toepassen op een professionele manier? Of welke spots kun je het beste toepassen in een keuken? Wij geven je antwoorden en voorbeelden die voor iedereen te begrijpen zijn.

ledbulb met daarin het woord mission
twee handen die een gloeilamp vervangen voor een ledlamp

Waarom Allesoverled?

Allesoverled.nl is een onafhankelijk verlichtingsplatform met informatie, inspiratie en advies voor iedereen die geïnteresseerd is in ledverlichting. Of je nu een professional bent in de verlichtingsindustrie of gewoon op zoek bent naar ledverlichting voor thuis, wij helpen je bij het maken de juiste verlichtings-keuzes.

Ben je niet heel technisch aangelegd, maar wil je wel in Jip-en-janneketaal lezen over hoe verlichting werkt, welke keuzes je moet maken, of welke verlichting je moet kopen? Wij bieden wekelijks nieuwe blogs over led-technologieën, interessante onderwerpen, nieuwe producten en trends op het gebied van ledverlichting.

Benieuwd naar onze blogs?

Op onze homepage vind je een overzicht van alle kennis- & inspiratieblogs, de meest populaire- én de allernieuwste blogs.

Scroll naar boven