kerstboom met kerstverlichting met flash effect

Kerstverlichting met flash effect – top 5!

Kerstverlichting met flash effect is meestal een lichtsnoer met 90-95% aan vaste lampjes en 5-10% knipperende lampjes. Dit knipperen van enkele lampjes wordt ook wel ‘flash’ genoemd. Het effect geeft kerstverlichting nét even een opvallendere uitstraling zonder direct een overdreven “disco-effect” te geven. Wil jij je woonkamer of tuin ook het ultieme kerstgevoel meegeven? Dan is kerstverlichting met flash effect iets voor jou!

De top 5 volgens Alles over LED

We hebben gekeken naar kwaliteit/prijsverhouding van kerstverlichting met flash effect, het aantal lampjes en of de verlichting ook geschikt is voor buiten.

1.

De absolute nummer 1. 1000 lampjes op 2,5 meter snoer, wat meer dan genoeg is voor de gemiddelde kerstboom. Geschikt voor binnen en buiten, warm wit.

2.

768 lampjes op 4,5 meter snoer in lichtkleur helder wit. Snoer is stugger dan gemiddeld. Geschikt voor binnen en buiten.

3.

Twinkly brengt kerstverlichting naar een ander level. Figuren, kleuren, twinkel en flash kun je zelf instellen. Op nummer 3 omdat je er wel de (gratis) app van Twinkly voor nodig hebt.

4.

Luca kerstboomverlichting van 1,8 meter en 180 lampjes in de lichtkleur helder wit. Product ziet er stevig uit, je hebt er wel 2 nodig om een grotere kerstboom te vullen.

5.

768 lampjes op 4,5 meter snoer in lichtkleur warm wit. Stevig materiaal, geschikt voor binnen en buiten. Helaas wel een iets langere levertijd.

Waar moet je op letten bij het kopen van kerstverlichting met flash effect?

 1. Lengte
  Welke lengte van snoer heb je nodig? Ga je kerstverlichting toepassen in een boom? Bezuinig dan vooral niet op lengte. De regels is, per hoogte meter kerstboom, ongeveer 10 meter snoer. Dit lijkt veel, maar de doorsnede van een boom vraagt om veel meters.
 2. Draadkleur
  In een boom is groen draad of zwart het mooist. Wanneer je boomverlichting aanschaft, is deze vaak al groen van kleur. Ga je kerstverlichting toepassen tegen een wit kozijn aan? dan kan een witte draadkleur mooi zijn.
 3. Lichtkleur
  Kerstverlichting met flash effect is te koop in warm wit, neutraal wit en koud wit. Ga je voor wit draad? Dan ik koud wit het mooist. Ook zijn er gekleurde lampjes met flash effect te koop. Als het op kerstverlichting aankomt is er altijd ruime keuze.
 4. Aantal flash lampjes
  Zijn veel flash lampjes belangrijk? Kies dan voor een hoger aantal. Let wel op dat bijna alle flash aantallen ongeveer hetzelfde zijn.
 5. Functie
  Waar ga je de verlichting toepassen? Is het belangrijk dat de verlichting koppelbaar is? Omdat je bijvoorbeeld lange lengtes wilt overbruggen? Goed om over na te denken.
 6. Kwaliteit
  Wanneer je kerstverlichting aanschaft, is het goed garanties en kwaliteit te vergelijken. Kerstverlichting brandt per jaar gemiddeld niet heel lang, maar wanneer de verlichting buiten hangt, is het toch wel belangrijk dat de verlichting tegen een stootje kan.
 7. Energieverbruik
  Er zit gelukkig niet heel veel verschil in energieverbruik bij kerstverlichting. Dus wanneer je van traditioneel naar LED overstapt, zit je sowieso altijd goed!

Wat is de beste kerstverlichting met flash effect?

De beste kerstverlichting met flash effect is over het algemeen gemaakt van stevige materialen als rubber of dik kunststof en gaan lang mee. Er zeker van zijn dat je er lang plezier van hebt? Let dan eens op de garantie. Kwalitatieve kerstverlichting heeft over het algemeen een hoog aantal branduren. Bekijk bijvoorbeeld eens de nummer 1 uit onze top 5. Deze heeft maar liefst 50.000 branduren!

Scroll naar boven