buitentafel met de fatboy edison the petit white

Fatboy edison the petit white – review

Fatboy edison the petit white

fatboy edison the petit white met een witte achtergrond
De Fatboy edison the petit white is een draadloos tafellampje dat je echt overal mee naar toe neemt. Als nachtlampje, buiten op tafel, of gewoon als leuke detail in de woonkamer. En wil je eens iets anders? Daar heeft Fatboy de Cooper Cappies voor bedacht. Verwisselbare lampenkapjes die je edison direct een andere uitstraling geven.

Opladen gaat via een USB-C kabel van 1,3 meter en gaat na 1 oplaadbeurt tot 27 uur mee. De edison petit is 15 cm hoog en heeft een warm witte lichtkleur (3000K).

Fatboy edison the petit white review

Wat wij belangrijk vinden om te testen, is het aantal branduren van de Fatboy edison the petit white. De lamp heeft 3 standen: 30 lumen, 47 lumen en 75 lumen. Bij de laagste stand gaat de lamp tot 27 uur mee, bij de hoogste stand moet de lamp 12 uur meegaan.

Als eerste moet de lamp worden opgeladen. De beschrijving geeft 3 tot 4 uur aan. We hebben voor de zekerheid 4 uur gewacht, voordat we gingen testen. Als eerste testten we de hoogste stand. En inderdaad, de lamp ging 12 uur mee. Ook de middelste stand brandde volgens het boekje.

Echter de laagste stand, 30 lumen, ging veel langer mee! Geen 27 uur, maar bijna 29 uur. Qua brandtijd doet de edison dus echt wat het beloofd! Wel kunnen we ons voorstellen dat temperatuur hierbij een rol kan spelen. De lamp is getest bij een optimale LED temperatuur van 21 graden. Wanneer het lampje buiten bij koudere temperaturen brand, kan hij wellicht wel korter branden.

Voordelen

Nadelen

Toepassingen

De edison is wat ons betreft een super veelzijdig lampje. Eenmalige aankoop zorgt voor lang plezier van je aankoop en aan te passen naar smaak.

Horeca

Het lampje is een goede uitkomst als het om horeca gaat. Een terras in het donker? De edison zorgt ervoor dat ook zonder stroom de klant de menukaart kan lezen. Tafeltjes op het strand? Naast dat de lampjes op tafel er leuk uit zien, zonder stroompunt is dit lampje een uitkomst.

Kinderkamer

Een kinderkamer vraagt om een klein, zacht lichtje. Hoe makkelijk is het dan om een lamp te hebben die onbreekbaar is, geen stroom vraagt, overal mee naar toe genomen kan worden én er ook nog eens leuk uit ziet?

Tuin

Het lampje is al jaren favoriet bij tuinbezitters. Vaak is in een tuin niet direct een stroompunt, waardoor een oplaadbaar lampje uitkomst geeft. Door de harde kunststof buitenkant, verkleurt de edison niet én hij is (spat) waterdicht! Meer weten over buitenverlichting?

Camping

Hip camperen kan zeker met dit lampje. Je plaatst hem overal. Of het nou in de tent is om voor het slapen gaan nog even te lezen, of op tafel om je zelfgemaakte malatijd bij op te eten. Ook op de camping is het lampje onmisbaar.

In huis

Grote, open kast zonder direct een stroompunt in de buurt te hebben? Nachtkastje met behoefte aan zacht, dimbaar licht? De edison is de perfecte lamp. Naast functioneel vult dit je (design) interieur ook nog eens goed aan.

Fatboy edison the petit white

Scoor dit lampje voor de allerbeste prijs!
Scroll naar boven