twee smoked glass lampbollen van de hanglamp lucide tycho hanglamp zwart

Lucide Tycho hanglamp zwart

De Lucide Tycho hanglamp zwart is een feestje in je interieur! De hanglamp is smal en maximaal 150 cm lang, waardoor de lamp zowel boven een ronde eettafel of als sfeerverlichting naast een bank past. Met aansluiting op één lichtpunt heeft de Tycho maar liefst zes bollen van ieder 10 cm doorsnede.

Altijd al een hanglamp met een chique uitstraling willen hebben? De Lucide Tycho zwart is geschikt voor zowel de industriële als minimalistisch interieur en geeft je ruimte echt direct een chique, modern klassieke touch. Het frame bestaat uit hoogwaardig staal en de bollen uit stevig gerookt glas.

Lucide Tycho hanglamp zwart voor de beste prijs?

Je vindt de Lucide Tycho hanglamp zwart bij bol.com voor de beste prijs, en zie ook direct voorbeelden van interieurs met deze mooie lamp! Wij hebben deze mooie lamp nooit eerder voor deze prijs gevonden!

Lucide Tycho hanglamp zwart stijltips

  • Hang de lamp boven een ronde eettafel op half hoogte. Je wilt namelijk dat de lamp niet te laag hangt, want je wilt elkaar natuurlijk ook kunnen zien. En niet te hoog, want je wilt nog wel een hang effect, en niet een plafonniere
  • Hang twee lampen boven een eettafel. De Lucide Tycho hanglamp zwart is zeer geschikt om met twee exemplaren boven een lange eettafel te hangen. Een grote eyecatcher wat je eethoek een mooie, chique uitstraling geeft.
  • Boven een bijzettafel die breder is dan de lamp. Hang de lamp op maximale lengte van 150 cm en je maakt van een kaal hoekje, direct één geheel. Geen lichtpunt op deze plek? Geen probleem! Soms is het ook gewoon oké om het stroomdraad zichtbaar op een ander punt te plaatsen. Kies dan voor mooi draad!
  • Slaapkamer. De lamp geeft je slaapkamer direct een hotel-chique effect. Hang je hem midden in de kamer? Hang hem dan niet op het laagst, maar zo kort mogelijk. Ook leuk: Aan twee kanten van je bed, boven je nachtkastjes.
  • Op zoek naar hanglampen voor boven een bar? De lamp heeft een totale doorsnede van 25 cm, dus deze is ook zeer geschikt om je bar hotel-chique uitstraling te geven.
  • Hang de lamp één of twee keer boven een keukeneiland, afhankelijk van de grootte van het eiland. Combineer de lamp met een grote bos bloemen op je aanrechtblad en je hebt een waanzinnig chique look!
japandi interieur met boekenplanken tegen de wand

Welke lampjes kun je toepassen?

De lamp heeft zes bollen met een G9 fitting. Dit zijn kleine lampjes met maximaal 5W aan wattage. Wil je de lamp kunnen dimmen? Let dan goed op het dim symbooltje op de verpakking, of kies deze warm witte, dimbare G9 lampjes

Specificaties

Beste koop

Ben je op zoek naar de Lucide Tycho hanglamp zwart voor de beste prijs? Wij vonden de lamp bij bol.com voor een mooie prijs. Echt lager geprijsd dan bij de meeste winkels!

Lucide Tycho hanglamp zwart

Verkrijgbaar bij o.a. bol.com
Scroll naar boven