tuin met zwambad en een Industriële buitenlamp met bewegingssensor

Industriële buitenlamp met bewegingssensor

Je bent op zoek naar een industriële buitenlamp met bewegingssensor? Je bent hier aan het juiste adres! Het is weer de tijd van het jaar. De tuin. Langere avonden, vogeltjes die fluiten en gewoon weer lekker bezig zijn in het groen. Het kan zijn dat je al tuinverlichting hebt, en alleen een aanvulling zoekt, of misschien begin je wel helemaal aan een nieuw lichtplan. In dit overzicht vind je de beste, meest kwalitatieve én mooiste buitenlampen met bewegingssensor.

Industriële buitenlamp met bewegingssensor opties

Ben je op zoek naar een industriële buitenlamp met bewegingssensor? Dan zijn er een paar opties. Onze favoriet is de up&down kubus. Deze wandlamp heeft namelijk naast een goed uiterlijk, ook een mooie lichtspreiding dat zowel naar onder als boven schijnt.

Heb je liever een lamp op zonne-energie? Dat kan ook. Kies dan bijvoorbeeld voor dit exemplaar.

Ben je op zoek naar een industriële buitenlamp met bewegingssensor die niet iedereen heeft? Dit exemplaar is van staal en glas. Pluspunt: Je kunt zelf de lichtbron vervangen!

Industriële buitenlamp met bewegingssensor ophangopties

voortuin met lichtpaaltjes en een Industriële buitenlamp met bewegingssensor

Een goede plek om je industriële buitenlamp met bewegingssensor op te hangen, is naast een deur. Bijvoorbeeld je voordeur. Niets is zo onhandig als je in het donker bij je voordeur staat en je kan je sleutels niet vinden! Wanneer je een ‘achterom’ hebt, kan het ook een goed idee zijn om daar een buitenlamp met sensor op te hangen. Zo wordt een eventuele ongewenste gast direct in het licht gezet.

Over IP-waardes

Wat mee kan spelen bij de aanschaf van een buitenlamp, zijn IP-waardes. Deze waardes zijn gebaseerd op waterdichtheid.

  • IP44: spatwaterdicht. Deze lamp kun je op een beschutte plek hangen. Bijvoorbeeld onder een overkapping of carport.
  • IP65: waterdicht. De lamp is waterdicht. Deze kan op elke gewenste buitenmuur bevestigd worden.
  • IP67: extra waterdicht. De lamp is waterdicht, maar kan ook tegen ‘onderdompeling’ en is beschermd tegen echt alle weersinvloeden.

Wil je meer lezen over IP-waardes? Wellicht is dit artikel dan iets voor je: Waar op letten bij led verlichting?

Sensorinstellingen

Industriële buitenlampen met bewegingssensor hebben vaak een instelbare sensor. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de lamp bij bewegingsdetectie maar 1 minuut hoeft te branden. Ook kun je instellen dat de lamp bij een bepaalde luxwaarde pas beweging mag detecteren.

Let bij de aanschaf goed op de productbeschrijving, of vraag desnoods de verkoper om meer informatie.

Industriële buitenlamp met bewegingssensor – onze keuze

Nu je alles weet over de IP-waardes en sensorinstellingen, blijft er nog één ding over. Onze keuze!

  1. Deze kubuslamp is al een tijdje populair, maar nog steeds één van onze favorieten! De up&down lichtbundels zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen en heeft een IP-waarde van IP65. Een hele toffe lamp voor bij een voordeur!
  2. De Eglo alamonte wandlamp is van staal en glas en heeft een E27 fitting. Een super mooi uiterlijk met de voordelen van EGLO kwaliteit. De IP-waarde is IP44, maar het water kan door het armatuur naar buiten lopen.
  3. Een Industriële buitenlamp met bewegingssensor op zonne-energie is niet altijd mooi om naar te kijken. Maar dat is niet het geval met dit exemplaar! De lamp is mooi qua looks, heeft de uitstekende kwaliteit van Steinel en brandt óók (matig) als er geen beweging is gedetecteerd.
Scroll naar boven